torsdag 8 maj 2014

Gymnasiearbete vvs exempel

De som läser vuxenutbildning behöver inte ha yrkesexamen men ska däremot ha gjort ett gymnasiearbete. Det ska vara ett slutprov som är ett . Eftersom gymnasiearbete ska visa att eleven är redo för arbete eller fortsatta studier är det. Exempel på gymnasiearbeten på högskoleförberedande program . Du kommer att ha en sakkunnig lärare som handledare, men du kan också få hjälp av till exempel din APL-handledare på ett företag.

Du lär dig om installation, service, drift och underhåll av till exempel isbanor, kyl-. UF-företagande som gymnasiearbete på yrkesprogram. Där får du visa att du har de kunskaper som behövs för . VVS - och fastighets- programmet. En översikt över hur man kan strukturera sin skriftliga rapport när man skriver sitt gymnasiearbete.


Det är alltid skoj att vara lärare när eleverna jobbar målmedvetet! För dig som vill lära dig att installera, ge service och underhålla till exempel värme- och.

Nedan kan du se vår generella poängplan för inriktningen VVS. Alla elever i gymnasiet ska genomföra ett gymnasiearbete , som är en uppgift på 1gymnasiepoäng. Inriktningen VVS handlar om system för värme, vatten och avlopp. Gymnasiearbetet kan ses som ett kvitto på att du är . Många har börjat fundera över sitt gymnasiearbete.


Här finns svaren på några av de vanligaste frågorna och länkar till sidor där du kan få idéer och svar på flera . På väg mot din yrkesexamen kommer du att genomföra ett gymnasiearbete , som. En fastighetstekniker kan ha ett utökat ansvar, till exempel personalansvar. Du kan till exempel arbeta med installation av värmepumpar, solvärme,.


Svenska som andraspråk samt gymnasiearbete så kan du . Observera att detta är ett exempel , ändringar kan förekomma! RoGRAMpLAN vvs - och fastighetsprogrammet. Här ges några exempel : Skötsel av. VVSVVSVVS – svets och lödning rör 100.


Avnämare är de som tar emot eleverna efter gymnasieskolan, till exempel.

På alla program ska eleven genomföra ett gymnasiearbete om 1poäng. I framtiden kan du till exempel jobba med installation av värmepumpar, solvärme, . Tjena Har börjat tredje året på gymnasiet nu och ska välja gymnasiearbete. Eftersom jag har valt webbutveckling som inriktning tänker jag välja .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg