måndag 26 maj 2014

Byta glas ipad 2

Hos oss hittar du det du behöver för att reparera din iPad. Pad till förmånligt pris! Informationen på den här sidan har flyttats och uppdaterats.


Läs mer om Apples servicepriser i Sverige genom att gå tillsidan Service och reparation av iPad. LCD-skärm och glas är limmat och går ej i .

Vi kan byta glas , byta batteri, åtgärda fel med laddning, lju kamera, mikrofon och mycket mer. Välkomna på drop in eller skicka in din telefon till oss. Byta glas Ipad Södertälje. En väl vald svordom som uttalas mot den orättvisa värld som tillät den här fantastiska uppfinningen att gl.


Jag har ett komplett kit med glas, skruvmejslar och allt som behövs för att byta glas på en ipad 2. Du kan du det riktigt billigt . ElectroMobil byter glas på din Ipad på mindre än timme! Alternativ för flera modeller.

Ingen fara, lämna in din Ipad och få ditt glas bytt inom 1minuter! Har olyckan varit framme? Inlämning för reparation behöver EJ förbokas, vi tar emot reparationer på drop in.


Oftast är det krossat glas , men även en icke fungerande touch, svart skärm eller andra skador som kan avhjälpas genom att byta enhetens display. Tillgång: P EKGÄNKSTUK ÖS. Vi lagar det till fast pris! Vi på mobilkoden utför service och.


Det är lätt hänt att skador uppstår vid olyckor som kan resultera i ett krossat glas eller en fuktskada. Vi hjälper dig med att byta ut den. Vi ger alltid garanti på vårt arbete och vill du kan vi laga medan du väntar. Add to wishlist Add to compare. Eller om bilden ser konstig ut, eller din touch inte reagerar alls.


Tar ca timmar för bytet. BYTA GLAS IPHONE STOCKHOLM BYTA GLAS IPHONE 6S STOCKHOLM BYTA GLAS IPHONE 5S STOCKHOLM. Mobilreparation snabbt och billigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg