onsdag 3 juli 2019

Biltvätt okq8

En del av våra bemannade OKQ-stationer erbjuder tvätthallar med lyft, för enkel rengöring under. På våra bemannade OKQ-stationer hittar du tre smidiga sätt att få din bil att glänsa. Biltvätt -tvätta bilen på din närmaste station.


På våra OKQ-stationer i Örebro hittar du två smidiga sätt att få din bil att glänsa. OKQerbjuder automatisk biltvätt för dig som vill låta maskinen göra jobbet .

Vi polerar även bilar, kontakta Putte för mer info och pris. Igår lanserade branschinitiativet Hållbar biltvätt en frivillig certifiering för landets alla biltvättar. Ta hand om din bil så håller den längre. Vi har flera olika automatiska tvättprogram som alla tar under tio minuter. I helgen inviger OKQLycksele sin nya tvättanläggning.


Förutom att den använder den senaste. Den nya automatstationen OKQNorra Backa är invigd. Vi testade bland annat en OKQ- biltvätt i Bergshamra.

För att inte ha orimliga krav på dessa bastvättar körde vi måttligt nedsmutsade hyrbilar vi . Ordinarie pris 2kr, din deal: kr. OKQär ett av Sveriges största drivmedelsbolag. Höga rabatter på biltvätt i tvätta själv-hall, släpvagnshyra och hyra av lastbil hos OKQ, Lyddevägen Kinna. På denna station finns det ett stort utbud av . Fors, Kategorichef biltvätt på OKQ8.


Genom att tvätta bilen i en miljöanpassad biltvätt bidrar du till att rädda Mälaren. Vi har biltvätt på drygt 2stationer över hela landet med generösa öppettider ( ofta dygnet runt) för att du ska kunna tvätta när du har tid. Dessutom får du var 6:e. OKQhar installerat en ny snabbtvätt som är skonsam för miljön på en.


Jag jobbade med biltvätt förut, dock inte automattvätt men givetvis . Många av OKQ:s 3bemannade servicestationer har biltvätt , tvätta . I dag öppnar vi vår första obemannade biltvätt med dygnet runt-öppet! Samma tvättupplevelse och pris men med större tillgänglighet. Kommunen satte stopp ▻Saknade bygglov och startbesked ▻Nu vill OKQfortsätta satsa i Nynäshamn.


Vi vann en biltvätt på OKQ8.

Hur ser din bil ut efter sommarens äventyr? Skulle den behöva en rejäl rengöring kanske. Här presenterar vi rätt . Halva priset på biltvätt på OKQpå tisdagar.


OKQi Torsby har kommit med ett erbjudande till alla medlemmar i PRO. Vingåkers miljövänligaste biltvätt ! Jag träffar Thomas Widén på OKQi Vingåker. Thomas har haft macken i drygt nio år.


OKQinleder ett samarbete med det svenska innovationsprojektet Solvatten, för att hjälpa familjer i Uganda att få tillgång till rent dricksvatten. Tvätta din bil i automattvätt. OK -Q Årstagatan 5—(Fyra mackarna) Öppet: Dygnet runt.


Typ av tvätt: Borstar respektive högtryck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg