tisdag 29 januari 2019

Kapsylöppnare vägg gjutjärn

Väggmonterad öppnare - gjutjärn. En kapsylöppnare i svart gjutjärn som monteras på väggen. Riktigt robust och stilig flasköppnare för hemmabaren, i köket . En fin öppnare som man vet var man har, läcker i svart gjutjärn.


För mat och dukning, Glas, flaskor och öppnare Taggar: flasköppnare, gjutjärn , kapsylöppnare. Kapsylöppnare för vägg i gjutjärn , gulmålad med texten SHELL i rött.

Gjuten flasköppnare i järn som fästes på valfri vägg med två skruvar (gärna nära ett kylskåp med massa öl i). Finns i två olika varianter. Man kan inte ha för många! En på altanen, sommarstugan, på väggen i båten eller husvagnen. Flasköppnare i form av en björn, tillverkad i vackert gjutjärn.


Stationär Retro-inspirerad kapsylöppnare a la 50-tal i förzinkat gjutjärn för väggmontage med texten Open Here! Perfekt på altanen, balkongen eller i köket. Skruvarna placeras i öronen och ser ut som örhängen.


Den är gjord i rostfritt stål och färgad svart.

Kronkapsylöppnare i massiv metall, fäste för vägg. Buy bar equipment BEAR BOTTLE OPENER Väggkapsyl öppnare i björngap. Text: Texaco Storlek: 8x7xcm.


Jämför priser och läs recensioner på Kökstillbehör. Vi hjälper dig att hitta rätt flasköppnare väggmonterad kökstillbehör Kökstillbehör och . Snygg kapsylöppnare i gjutjärn i form av en björn som monteras på väggen. Tillverkad av gjutjärn flasköppnare.


Gjort från gjutjärn kapsylöppnare gjutjärn vägg kapsylöppnare ”öppna här” lägger till en nostalgi din bar, som är starkt . Rostfri kapsylöppnare för montering på vägg. Montera kapsylöppnaren på väggen. Tuff flask öppnare att sätta på väggen i gjutjärn , Open here, svart.


Med den väggmonterade kapsylöppnaren i Americana-stil kan du öppna. Luta dig istället nonchalant mot väggen och få jobbet gjort med din Retro. Svårt att hitta kapsylöppnaren ? Inte längre med denna praktiska vägghängda flasköppnare eller kapsylöppnare från Bar craft som du skruvar fast på din vägg.


Kort historik: Castrol är . Tycker man om kul och annorlunda barprylar då är ju denna vägghängda gjutjärnshund nog så häftig att ha på väggen. Rolig inredningsdetalj i köket eller praktiskt .

Färg grön, text Castrol.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg