torsdag 5 november 2015

Skärolja biltema

Effektiv och ekonomisk skärolja för metallbearbetning. Goda skär- och kylegenskaper. För gängskärning, borrning, fräsning, svarvning och sågning i metall.


Välj varuhus, Bollnäs, Borlänge, Borås, Charlottenberg. Lägg till i shoppinglistan.

Läste på en burk skärolja från biltema att den är bra till stål, men inte skall användas på järnhaltiga metaller. HSS-G eller Cobalt borr för rostfritt? Boshqa rasm haqida ma`lumot bering Iltimos, asabga teguvchi rasm haqida ma`lumot bering.


Aven gul ach lattmetaler. Använd med fördel skärolja , som du använder en gammal blomspruta eller något liknande . De andra vätskorna som du räknade upp kan du ha kul med på annat vis - fast . Dessutom smorde vi ordentligt med skärolja för att underlätta skärandet.

Köp skärvätska i sprayform från t. Knappast troligt att du lyckas få loss bulten men en svinpitt, så borra ur bulten och . Frågan är vad man ska använda för skärolja ? Biltema , istället för olja. Tips: Vanlig motorolja (som skärolja ) tycker jag är kanon när man ska såga aluminium. Kylspray, tryckluft på burk, bromsrengöring utan rest, skärolja o. Gällande skärolja så har jag i min stora verkstad någon från Jula eller . Köpte även skärolja av samma märke men den ska man hålla på o . Applicera gärna lite skärolja och tryck inte för hårt när du borrar. För bränning och torkning a. Cutting oil ( skärolja ). Till Toyo glasskärare för att dels smörja mekaniken och bibehålla livslängden. Hålsåg funkar me, kör sakta, med skärolja , får inte bli för varmt.


Inte fel med lite skärolja om det är en längre sträcka som skall sågas. Man måste skaffa skärolja som används i ex styrda fräsmaskiner (CNC).

Dormer eller guhring med rätt skärolja är jävligt bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg