tisdag 26 maj 2015

Elvattenkopp häst

Att ha en välfungerande vattenkopp är en trygg och bekymmerfri vattenförsörjning. Vattenkoppar säkerställer att din häst har ständig tillgång till vatten utan något . Vattenförsörjning för hästar i stall, hage och på bete. Med en vattenkopp har hästen alltid fri tillgång till rent vatten och du slipper bära tunga hinkar.


Elvattenkopp till nöt, häst , gris och får, utrustad med flottörventil. Lämplig för nöt, häst och gris.

Vi har ett brett sortiment av elvattenkoppar till din vattenförsörjning. Köp vattenkoppar och elvattenkoppar till dina djur hos oss. Vi har traditionella vattenkoppar, elvattenkoppar och värmebaljor i olika storlekar för hästar , kor, . Jag tänkte nog skaffa en elvattenkopp att ha i lösdriften i vinter. Vilken sort skulle ni rekomendera?


Det kommer vara 2-hästar. Vattenanslutningen är en Rutvändig gänga. Anslutning kan ske från vänster .

Då håller sig även vatten som står kvar i koppen frostfritt. Använder du vår vattenkopp ”Isfri” med ventilen bottenmontera har du frostfritt vatten ner till -° C. FOGA VATTENKOPP PENDEL STAR. ELVATTENKOPP 2PP FOGA.


Ett frosttåligt djurdricktråg med integrerad värmekabel och termostat samt rörvärme - för 24 . Om hästar får välja själva dricker de hellre ur en hink än ur en vattenkopp. För hästen som står på stall utgör dricksvattnet den absolut viktigaste vattenkällan. Har man en häst som dricker dåligt kan det vara värt att kontrollera.


Ska man ha vattenkopp till hästen bör den ge mellan sex och åtta liter . En vattenkopp som är anpassad för hästar , nöt, får och svin. Vattenkoppen är försedd med en pendelventil som lätt trycker fram vattnet. Robust, eluppvärmd vattenkopp i aluminium och rostfritt material som håller vattnet på en temperatur av.


Flottörvattenho liter. Uppvärmd vattenkopp för oisolerade stallar. Koppen är tillverkad i gjutjärn och är emaljerad invändigt (finns i ytterligare två utföranden). Information: Tillverkad i gjutjärn med syrafast emalj.


Produktnamn, Foga SUEVIA 46.

Funktion, för nöt, hästar , får och svin . Under denna kategori hittar du elvattenkoppar för hästar. Passar bra till stallet och stallboxen men även vinterhagen för att säkerställa att dina hästar kan dricka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg