måndag 8 september 2014

Spolarvätska i vattenlås

Normalt är det fall på avloppsrören hela vägen från vattenlås till avlopp. Vi har använt spolarvätska i vattenlås , golvbrunnar och toastol i ett . Nu inför vintern vill många frostskydda sina toaletter och vattenlås och då finns det i dagsläget tre . När det gäller vattenlås i toaletter och handfat måste de antingen tömmas helt,. Töm vattensystemet, fyll glykol eller spolarvätska i vattenlås på .

Jag fick höra att det var inte inte bra att hälla lite spolarvätska i sommarstugans avlopp, eller snarare vattenlåsen, för att skydda mot frysning . Som alternativ har spolarvätska förts fram och jag vill därför fråga om det. Det görs oftast längst ned på värmepannan. Se till att vattnet leds ner i golvbrunnen.


Häll spolarvätska i golvbrunnar och vattenlås. Vanliga frågor vid effektbrist . En skvätt spolarvätska är minst skadligt för miljön.

Det finns golvbrunnar med vattenlås som håller luktfritt utan vatten. Liggande modeller kan vara svåra att . Hur bär man sig bäst åt för att tömma vattenlås ? Jag har tänkt att jag skall hälla i lite frostskyddad spolarvätska i vattenlåsen. Sen ska jag hälla glykol (vanlig spolarvätska duger antar jag?) i. Det är ett beprövat knep som dessutom gör att inte vattenlås torkar ut och . Kemetyl Antifrost Natur förhindrar frost i rör, avlopp, vattenlås , toaletter och vattentankar. Produkten passar utmärkt för användning i båtar, sommarstugor, . Häll i en liten mängd koncentrerad spolarvätska i alla vattenlås (diskho, handfat och duschrum).


Ta ur säkringen till vattenpumpen eller slå av . Hittar du inte det du söker? Prata med oss så hjälper vi dig! Spolarvätskor och siktförbättringsmedel.


Välj mellan koncentrerad och färdigblandad spolarvätska. Fyra liters dunk spolarvätska för bilen.

Utmärkt i alla väder och klarar ned till -18°C. Pris per styck: 3kronor Pris . Nativum ersätter glykol och spolarvätska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg